Tilbud på opsætning af hegn

Når du ønsker et tilbud så husk information

Send din mail til: Info@jimahegn.dk

For at vi kan lave et tilbud til dig på en hegnsløsning, skal vi bruge nogle oplysninger:

  • Hvilket type hegn ✓
  • Billeder af området ✓
  • Hvor langt og hvor højt ✓
  • Tegning med angivet mål ✓

Vi har derfor brug for at vide, hvilket hegn der er tale om (panelhegn, komposithegn, klinkehegn etc.)
Yderligere har vi brug for at kende området og dets omgivelser, hvorfor billeder af ønskede hegnslinje er en rigtig god ide at medsende.

For at præcisere prisen er det relevant, at vi kender de ønskede længder og højder. Dette klares bedst med en hurtig skitse set fra oven, hvorpå længder og højder er noteret.
Du skal oplyse os om jordforholdene (Så vi ved om der skal støbes eller sætte ovenpå fliser etc.) Dit tilbud bliver lavet efter din indsendte tegning.

Er du helt på herrens mark, er du også meget velkommen til blot at ringe ind og få rådgivning på, hvilket hegn der måske var en idé for dig. Du kan også tage et kig i vores Inspiration

Bliv inspireret

Er du i tvivl om hvad du søger? Læs om vores flotte produkter og bliv inspireret.

Eksempel på en tegning

Hos Jima Hegn tilbyder vi professionel opsætning af hegn til både private og erhverv. Vi sørger for en effektiv montageproces, der sikrer, at dit hegn er holdbart og æstetisk tiltalende. Med mange års erfaring inden for hegnmontage kan vi garantere en løsning, der passer til dine behov, uanset om du ønsker et hegn til haven, indkørslen eller industrigrunden.

Fordele ved at vælge Jima Hegn til hegnsopsætning

Når du vælger Jima Hegn til opsætning af dit hegn, får du en række fordele, der sikrer et optimalt resultat. Vores erfarne montører sørger for, at hele processen forløber glat og problemfrit:

  1. Professionel rådgivning: Vi tilbyder vejledning i valg af det rette hegn, så det matcher din ejendom og opfylder dine behov.
  2. Hurtig og effektiv montage: Vi sørger for, at opsætningen sker inden for en aftalt tidsramme, uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  3. Holdbare materialer: Vi anvender udelukkende materialer af høj kvalitet, så dit hegn står solidt i mange år.
  4. Æstetisk design: Vi går op i både funktionalitet og udseende, så du får et hegn, der ikke kun beskytter, men også pryder din ejendom.

Hvad koster opsætning af hegn?

Prisen for opsætning af hegn afhænger af flere faktorer, herunder materialetype, hegnets længde, og hvor komplekst arbejdet er. Hos Jima Hegn tilbyder vi konkurrencedygtige priser og skræddersyede løsninger, så du får mest muligt for pengene.

For at få et nøjagtigt tilbud på montage af hegn, kan du kontakte os med dine specifikationer. Vi vurderer opgavens omfang og giver dig et detaljeret prisoverslag, så du ved præcis, hvad du kan forvente.

Sådan foregår opsætningen af hegn

Selve opsætningen af hegn foregår i flere trin for at sikre et solidt og stabilt resultat. Her er en oversigt over vores arbejdsproces:

Forberedelse: Det er vigtigt at sikre, at alle mål er nøjagtige, og at jorden er forberedt korrekt.

Fundament og stolper: Hegnets fundament er afgørende for dets stabilitet. Vi sørger for at grave stolperne ned i en passende dybde, så de står fast.

Montering af hegn: Når stolperne er sat, monterer vi selve hegnselementerne. Det kan være alt fra trådhegn til træhegn eller komposithegn, afhængigt af dit valg.

Afslutning og efterkontrol: Når hegnet er sat op, gennemgår vi det grundigt for at sikre, at alt er, som det skal være. Vi laver også en afsluttende oprydning.

Få et tilbud på hegnsopsætning fra Jima Hegn

Hos Jima Hegn er vi altid klar til at hjælpe dig med et godt tilbud på opsætning af hegn. Uanset om du har brug for et lille havehegn eller et større hegn til en industrigrund, kan vi tilbyde en løsning, der passer til dit budget og dine krav.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud, og lad os hjælpe dig med at få et solidt og smukt hegn monteret. Vi står klar til at sikre, at dit projekt forløber hurtigt og effektivt.

Når du ønsker et tilbud så husk information

Send din mail til: Info@jimahegn.dk

Det er en stor fordel for processen at have tilknyttet information omkring hvad det er du ønsker tilbud på.

  • Hvilket type hegn ✓
  • Billeder af området ✓
  • Hvor langt og hvor højt ✓
  • Tegning med angivet mål ✓

For at udarbejde et tilbud har vi derfor brug for flg. oplysninger til denne fase. Heraf hvilket hegn der er tale om (Panelhegn, komposithegn, klinkehegn etc.)
Yderligere har vi brug for at kende området og dets omgivelser, hvorfor billeder af ønskede hegnslinje er en rigtig god ide at medsende.

For at præcisere prisen er det relevant at vi kender de ønskede længder og højder. Dette klares bedst med en hurtig skitse set fra oven, hvorpå længder og højder er noteret.

Er du helt på herrens mark er du også meget velkommen til blot at ringe ind og få rådgivning for hvilket hegn der måske var en idé for dig. Du kan også tage et kig i vores “Inspiration”

Eksempel på en tegning