Vi leverer og monterer i hele Danmark
 70 23 07 89
info@jimahegn.dk

0 vare(r) i kurven

0,00DKKTotal:

Betal online med følgende kreditkort
restsalg

Fragtpriser


Klik her for at se vores skarpe tilbud!


Kundeservice
boks

Se vores produktvideoer på youtube

Vi leverer & monterer i hele Danmark

Salg til private og erhverv samt offentlige instutioner

Opsætning af hegn
Se vores flotte referencer her - Klik her
Plankeværk Sektioner
Plankeværk er et tidsløst hegn som altid er et sikkert valg hvad der angår kvalitet, pris og holdbarhed samt flexibilitet - Plankeværket opfylder alle de krav.

Model "Plankeværk" er et traditionelt træhegn som ses mange steder i de danske haver, plankeværket er udført i rigtig god træ kvalitet, eks. 19 mm tykke brædder samt de medfølgende lægter som stabilisere plankeværket i midten så hegnet bedre kan holde til at blive kravet i hvis det måtte være tilfældet.

Jima Hegn differentiere sig på en rådbeskyttelsesgaranti på alle vore havehegn og stakitter, som er fremstillet af trykimprægneret fyrre- eller grantræ - Klasse A på stolper og Klasse A/B på hegnsbrædder, vi giver hele 20 års garanti på alt plankeværk i trykimprægneret træ ! Hos JimaHegn vil vi meget gerne hjælpe kunden med beslutningen af dit nye planekværk så beslutningen tages korrekt og man får mest ud af købet. Det vil sige både prismæssigt, men også kvalitetsmæssigt.

Derfor står vi klar til at vejlede dig. Vi er klar på telefon 70 23 07 89, men også på chatten og via email. Vi svarer dig hurtigst muligt, så du kan få dit drømmeprojekt opfyldt med et plankeværk fra Jima Hegn. Ved køb hos os, vil du altid kunne indhente et tilbud når det omhandler større mængder. Dermed kan vi give dig en pris som passer til din ordre mængde.
Der er ikke nogen produkter i denne kategori.

Jimahegn ApS - Søndergade 108 - 7080 Børkop - CVR nr. 35652531 - Tlf. 70230789 - info@jimahegn.dk

Åbningstider: Mandag-torsdag 08.00-16.00 og Fredag 08.00-15.00