Vi leverer og monterer i hele Danmark
 70 23 07 89
info@jimahegn.dk

0 vare(r) i kurven

0,00DKKTotal:

Betal online med følgende kreditkort
restsalg

Fragtpriser


Klik her for at se vores skarpe tilbud!


Kundeservice
boks

Se vores produktvideoer på youtube

Vi leverer & monterer i hele Danmark

Salg til private og erhverv samt offentlige instutioner

Opsætning af hegn
Se vores flotte referencer her - Klik her
Trådhegn / Havehegn
En løsning, som mange danske husejere har benyttet kaldes for trådhegn. Trådhegn kan benyttes til mange forskellige formål, men benyttes oftest som til indhegning af haver, sommerhusgrunde og hundegårde. Et trådhegn har mange muligheder og er prismæssigt rigtig god.

Du kan også benytte et trådhegn som supplement til din hæk, så naboens lille hund ikke kan løbe ind igennem hækken og over i din have. Dette kan også ses hos de danske haver og i mange villa kvarterer.

Altså er trådhegn rigtig godt til adskillelseshegn, når man skal adskille nogle ting. Hos JimaHegn kan vi supplere med selve trådhegnet men også de tilbehør, som skal benyttes til et trådhegn. Derved kan du købe alle tingene hos os, da vi leverer til en billig pris, men hvor kvaliteten stadig er i top. Vi er din specialist når det omhandler trådhegn, tentor stål, tentor hegnpæle og galvaniserede havehegn.

Klik på vores produkter herunder for at læse mere og udforsk vores udvalg af trådhegn. Du kan som altid kontakte os hvis du har spørgsmål vedrørende trådhegn, vi vil altid være behjælpelige, så du får en løsning der passer perfekt til din have.

Jimahegn ApS - Søndergade 108 - 7080 Børkop - CVR nr. 35652531 - Tlf. 70230789 - info@jimahegn.dk

Åbningstider: Mandag-torsdag 08.00-16.00 og Fredag 08.00-15.00