Vi leverer og monterer i hele Danmark
 70 23 07 89
info@jimahegn.dk

0 vare(r) i kurven

0,00DKKTotal:

Betal online med følgende kreditkort
restsalg

Fragtpriser


Klik her for at se vores skarpe tilbud!


Kundeservice
boks

Se vores produktvideoer på youtube

Vi leverer & monterer i hele Danmark

Salg til private og erhverv samt offentlige instutioner

Opsætning af hegn
Se vores flotte referencer her - Klik her
Plankeværk Grøn, Brun, Sort og Antracit
Plankeværk er et godt alternativ til haven, da det giver et robust billede af huset. Den udstråler styrke og stabilitet. Et plankeværk ser også rigtig godt ud. Et plankeværk er langtidsholdbar og bliver ved med at se godt ud i mange år. Der er derfor et tidløst hegn, som aldrig går af mode.

Der er mange fordele ved at benytte et plankeværk som et hegn. Det er let at sætte op, så der går ikke særlig lang tid før du har fået et flot hegn. Den ønskede højde og tæthed kan selv bestemmes med et plankeværk, så derfor er der mange muligheder, når man vælger et plankeværk som havehegn.

Det er netop en af grundende til at plankeværket er blevet så populært i Danmark. Det er fleksibiliteten og den simple opsætningsmetode, som har givet plankeværket et godt ry. Det er helt klart det værd, at overveje at få et plankeværk til haven.

Priserne på plankeværk til haven kan findes herunder. JimaHegn sælger mange forskellige slags plankeværk og vi har altid en god pris til dig. Du kan klikke videre til prisen og flere informationer herunder. Du kan også altid kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål og hvis du er i tvivl om noget, kan også leveres i brunimprægneret se mere info forneden. Ved køb hos os, vil du altid kunne indhente et tilbud når det omhandler større mængder. Dermed kan vi give dig en pris som passer til din ordre mængde af Plankeværk.

Hos Jimahegn kan vi også montere dit Plankeværk til danmarks bedste priser. Så får du stillet dit plankeværk op proffesionelt og du skal ikke tænke på at holde fri for at sætte dit nye plankeværk op. Der vil også være mulighed for at ændre i dit plankeværk hvis der skulle komme små forhindringer som en træstub eller noget andet som vil forhindre plankeværket i at blive sat op. Vores montører er top professionelle og kan klare en hver opgave. Skal du have monteret dit Plankeværk så kan vi også opfylde specielle ønsker i henhold til hvordan plankeværket skal se ud.

Jimahegn ApS - Søndergade 108 - 7080 Børkop - CVR nr. 35652531 - Tlf. 70230789 - info@jimahegn.dk

Åbningstider: Mandag-torsdag 08.00-16.00 og Fredag 08.00-15.00